Пореден облачен ден с ниски за сезона температури очаква пловдивчани. Сутрешните

...
Пореден облачен ден с ниски за сезона температури очаква пловдивчани. Сутрешните
Коментари Харесай

Облачно време в Пловдив, температурите остават ниски за сезона

Пореден облачен ден с ниски за сезона температури чака пловдивчани. Сутрешните температури ще бъдат сред 8 и 10 градуса, а следобедните няма да надвишават 14-15 градуса. До обяд са вероятни краткотрайни валежи.
Прочетете още
Над останалата част от страната през идващото денонощие ще се задържи най-вече облачно. Валежи ще има основно в западната половина на страната, по-значителни сутринта в югозападните региони. В следобедните часове преваляванията ще отслабват и стопират, а над Източна България и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа слаб, в източните региони и по поречието на Дунав - до сдържан източен вятър. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, в София - към 8°; оптималните ще са сред 12° и 17°, в София - към 12°. Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от междинното за месеца, в следобедните часове едва ще се намали.

Над планините ще е облачно с превалявания от дъжд, на височина над 1700-1800 метра преминаващ в сняг. След обяд преваляванията ще отслабват и стопират. В масивите от Източна България ще се задържи съвсем без дъжд. Ще духа до сдържан вятър от югоизток, по най-високите елементи на Рила и Пирин - от запад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще се задържи съвсем без превалявания. След обяд и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са сред 12° и 15°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР